dinsdag 8 januari 2008

Eindelijk ! Nieuwe tegels !



Vanochtend vroeg gejank van de haakse slijper en gehakketak van de pneumatische boorhamer. Wat een herrie ! Na een half jaar waren tegelzetters en juiste tegels op het juiste moment bij elkaar gekomen en konden alle tegels met boorgaten en pluggen vervangen worden. Een half jaar geleden hadden wij de klaphekjes en vaste hekken bij de ingang weggehaald om meer ruimte te creeren voor de agf-afdeling. Alleen de mooie afwerking liet wat op zich wachten. Kwaliteit wil je tenslotte ook terugzien in je tegels. Morgen kunnen de beschermende stalen platen van de vloer en mag de Swingo alles weer laten blinken.


Nooit te oud om te leren.


Zoals vorig jaar verteld hadden wij problemen met het koffieapparaat in de winkel. Een klant liet zien dat het voorste gedeelte van het apparaat verwijderd kon worden.

Ik zal voor de zwakke magen de daaronder voorkomende levensvormen niet verder beschrijven.

TIP ! De lekbak van het koffieapparaat zit op twee klemmetjes geklikt en kan vrij eenvoudig naar voren getrokken worden.


Verwijder de lekbak af en toe om eronder schoon te kunnen maken en maak eventueel een regel aan in HACCP-digitaal/kwaliteitscontrole voor controle op de uitvoering.
(bedankt voor de tip John)

5 opmerkingen:

loenel zei

hoi met loek fil 1345
waar gaat bij jouw de afvoer in de grond????bij ons zit dat onder het meubel en ik kan er niet bij.

Theo zei

Hoi Loek,

de vloerplaat in ons koffiemeubel loopt niet helemaal door tot de achterkant bij ons. Uit de grond komt een pvc buis van zo'n 4cm doorsnee en daar hangt de flexibele slang van het koffie apparaat in. De pvc buis is verder onbereikbaar, dwz geen zwanehals oid. De verstopping is opgelost door een rioleringsbedrijf, zelf kun je evt. een ontstoppingsspiraal kopen in een bouwmarkt.

gr.v.Theo

Ruud zei

Hoi Theo ,Goed idee van deze blog,ben zelf kwm in 1579 en doe dit sinds oktober 2006.Bevalt zeer goed en zie en hoor veel positieve reacties van zowel klant als collega's.Heb ook wel een paar ideeen voor de toekomst.Ga vooral hiermee door zeer positief.Spreek je op 22-1.
Gr Ruud 1579

Theo zei

Hoi Ruud,
dank je voor je reactie en als je je ideeen wilt delen kan dat natuurlijk ook via dit blog. Copyright verzekerd :-)
En tot 22-1 1579

Gr.v. 1098

Anoniem zei

he theo,

wat een supermooie
website heb je gemaakt erg leuk om tips, en ervaringen te lezen en te delen, ga vooral zo door ik ben zelf kwm in filiaal 1579 sinds 2006
toen de fucntie nieuw kwam, in het begin moest ik even wennen, na 8 jaar op de deli gestaan te hebben maar nu heb ik het prima naar mijn zin en wij krijgen leuke reacties van klanten en medewerkers dat het er zo schoon uit ziet, dus je hebt eer van je werk.

gr. corien de vreugd 1579