zaterdag 2 augustus 2008

Vegen onder groente- en fruittafels

Wat is de beste of makkelijkste manier om te zorgen voor een schone vloer onder deze groente- en fruitafels ? De ombouw zit aan elkaar geschroefd dus de tafels kunnen niet verreden worden. Vegen met een gewone bezem is lastig vanwege alle tafelpoten en andere onderdelen. Ook moppen is moeilijk.
Weet iemand een goeie manier ?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik weet niet direct een oplossing maar heb je deze vraag al neer gelegd bij winkeltechniek of storedevelopment? dit is een groot probleem wat in alle winkels gaat spelen als je daar moeilijk onder kunt schoonmaken.
Groetjes Gerben 1195 Lisse

Anoniem zei

Hoi Theo,
ik weet niet of dit voor alle winkels een probleem is of wordt!
Daar de meeste winkels nog oude groente en fruittafels hebben.Zodra de winkel verbouwd wordt naar""doorbraak" dan zijn de tafels weer omhoog te klappen.Dus wacht rustig je doorbraak af.
Wij zijn nu 5 weken doorbraak en hebben er een heleboel werk aan_ gekregen ,omdat het erg vies opgeleverd wordt!!!!!!!
Nog ff over de betreffende foto van de groentetafel ,deze komen alleen volgens mij bij AH XL voor

Theo zei

Zelfs als alleen maar XL's zo'n ombouw hebben wil ik toch graag een oplossing horen. Ik ben tijdelijk in de XL in Muiden om het Kwaliteitsteam daar op te leiden (nu nog 4 weken) en ik wil ze graag 'van alle gemakken' voorzien. Mijn eigen filiaaltje, een AH MG (middelgroot), staat op de nominatie om volgend jaar verbouwd en uitgebreidt te worden. Dat is dan letterlijk een Doorbraak want procedures lopen al jaren en er zullen nog wel vele bezwaarprocedures volgen.

Unknown zei

die probleem hebben wij ook, het is beste lastig onder de groentetafels en fruittafels te gaan moppen.wij alle schoers los gemaakt, het beste is op een rustige dag, dan heb je meer tijd, liefs met 2 man bij,het is veel werk,wij heb daar weinig tijd daar voor.omdat we teveel werk hebben.we zijn over inzet baar.
savonds is het beste om de groente en fruit tafels goed schoon te maken de vloer.
beter met meer de mensen.
eentje haal de stelling naar voren , die andere gaat vegen.
dan heb je 1 persoon over, die ga met schrobmachine de vloeren dweilen.
dit is mijn tip.
ik hoop dat je ermee geholpen bent.

groeten van Davy AH XL 1623

Theo zei

Hi Davy, vanwege het komende winterseizoen heeft de AGF afdeling de gekoelde fruittafels verwisseld met de appeltafels. Dat was een hele klus en dat voor slechts 4 plekken ! Ik overweeg om de koppelstukken scharnierend te maken zodat elke tafel met hekgedeelte apart weggereden kan worden. Als het zover is laat ik er wel foto's van zien.

Theo

Anoniem zei

Ha Theo,
Hier heb ik dan wel weer een oplossing voor je, wij verplaatsen de tafels wel met ombouw. Als je genoeg mensen gebruikt om de boel uit elkaar te schuiven, kun je de tafels afstoffen en de vloer kun je schrobben.

Dus:
Een paar sterken mannen of vrouwen natuurlijk! Verdelen over de lengte van de tafels en de tafels zijn verschoven. Succes!
Patries