donderdag 26 juni 2008

Plafondroosters


Tijdens een gesprek met een paar collega's van andere filialen bleek dat hun Kwaliteitsteams zelf de plafondroosters schoonmaken. Bij ons komt iemand van Warmtebouw nog steeds twee maal per jaar langs om de filters te verwisselen. Hij heeft een grote witte rol bij zich waaruit hij de filters op maat snijdt. Hoe is dit bij jullie geregeld ?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hey theo bij ons kom Warmtebouw ook 2 keer per jaar langs ik doe wel om de maand de warmtroosters bij de deur groetjes vincent

Anoniem zei

Hoi Theo,

bij ons (Peppelweg, Rotterdam) komt er niemand meer naar mijn idee voor die roosters.

Ook raar?!

Groetjes, Remco.

Theo zei

Hoi Remco,

zelf moest ik het even navragen bij mijn sm want twee keer per jaar is niet bepaald vaak en als hij dan een keer komt als jij er niet bent ga je nog aan jezelf twijfelen of het nog wel zo is.

Theo

Anoniem zei

haai theo..

bij ons in gouda 1359 komt warmtebouw ook 2 x in het jaar, en hou het zelf bij.. het is snel vies..!!

gr0etjes c0by

Anoniem zei

Bij ons in Lisse komen ze ook 2 x per jaar langs maar alleen om de filters te vervangen zo als bij de meeste winkels is volgens mij zo afgesproken loopt via Zaandam.
Mijn ervaring is dat alleen de verwarming doen en niet kijken naar de andere roosters wij hebben nl 2soorten roosters een met grote 4kanten gaatjes en een met kleine ronde gaatjes. ik haal de roosters er zoms uit om ze in het magazijn schoon te maken. ze pasten helaas niet in de vaatwasser.
groetjes van Gerben