donderdag 8 oktober 2009

Aan de rol

Een terecht minpunt bij onze halfjaarlijkse controle door JD was zo'n vergeten hoekje. Zo'n plek waarvan je weet dat-ie er is maar wat zo'n klus is om op te knappen dat je het eigenlijk elke keer uitstelt. Ik heb het hier over de krattenband bij de emballage.
Wij hebben twee banen van elk 10 meter en alleen de eerste paar meter aan het begin kun je er makkelijk met een handstoffer onder. Het grootste deel vraagt om zware arbeid. De rollers poetsen is zwaar maar te doen, de rollers eruit halen is echter een megajob. Die krengen zitten vaak muurvast en als je ze los krijgt schiet vaak het zwarte dopje van de as. Kun je weer pielen om dat goed te krijgen. We zijn nu bezig om elke week een deel te verwijderen en aan te pakken om vervolgens oplegplaten er onder te leggen maar voor het grotere vuil zullen we toch regelmatig die rollers moeten verwijderen. Nou niet vergeten !

1 opmerking:

gerben zei

Ik heb ook oplegplaten liggen op de groetentafels dat scheelt ook heel veel rotzooi op de grond. Je kunt daar voor ook de (oude) beschermplaten van de reclameswingborden gebruiken.
Groetjes Gerben 1195 Lisse