zondag 27 november 2011

DNAH vloer

Zelf hebben wij hem niet maar De Nieuwe AH heeft hem wel : de bruine tegelvloer. Van zichzelf wel een fraaie vloer maar erg bewerkelijk in onderhoud. Zeker bij veel regen of sneeuw en strooizout in de winter.Ik ben benieuwd naar de ervaring van diegenen die de vloer hebben. Welk schoonmaakmiddel gebruik je voor de vloer ? Welke schuurpads gebruik je voor de schrobmachine ? Ik ken de blauwe en rode maar iemand van een pre-openings schoonmaakteam zei dat je groene moest hebben. In VRO kan ik die in ieder geval niet vinden. Gebruik je nog andere schoonmaakprodukten of heb je nog tips ?
Deel je kennis met je collega's om tot een beter resultaat te komen. 

3 opmerkingen:

gerben zei

Wij hebben ook zo,n vloer. we hadden de eerste weken nog wat last van een cementwaas, maar mog meer van stof dat neersloeg afkomstig van de nieuwe plafondplaten. Maar na een paar weken was dat ook uit de lucht en gen probleem meer.
Wat beteft de pads ik gebruik beide en merk geen verschil.
groeten van Gerben 1195 Lisse

Anoniem zei

nou wij hebben ook die vloer ik vindt het een rot vloer we hebben het nu 2 maanden vind het een drama als je iets vergeet zie je het gelijk onder de tafels enz

groeten jannie fil 1039

Desiree zei

Wij hebben m ook, in de schrobmachine gaat Jontec 300 en we gebruiken afwisselend rode en blauwe pads. De blauwe pads gaan wel een week langer mee bij ons..

Het nadeel van deze vloer is dat je er letterlijk ALLES op ziet. Strooizout/sneeuw is nog wel het ergste, maar ook gewoon water laat enorme vlekken achter. Als je 's morgens een nette vloer aflevert, kun je eind van de ochtend bijna alweer schrobben op de drukste plekjes.