zaterdag 6 februari 2010

Deuren

Er komt binnen 5 jaar een klusje bij voor de Kwaliteitsmedewerker.

"Albert Heijn ondertekent donderdag 4 Februari een convenant waarin staat dat de marktleider uiterlijk 1 Januari 2015 de wandkoelingen in alle winkels heeft afgedekt.

Albert Heijn is de eerste supermarkt die deze energiebesparende maatregel voor alle winkels in het land gaat invoeren. Naast Albert Heijn zullen ook de gemeente Amsterdam en de milieudiensten West-Holland en IJmond het convenant energiezuinige supermarkten ondertekenen.

AH XL

Het ondertekenen gebeurt donderdagmiddag in de AH XL aan het Osdorpplein in Amsterdam. Cees van Vliet (directeur winkels en distributie Albert Heijn), Marijke Vos (wethouder Milieu Amsterdam), dhr. Frank Frowijn (wethouder van Beverwijk namens de milieudienst IJmond) en dhr. Gerrit Van der Meer (wethouder Milieu van de gemeente Teylingen namens de milieudienst West-Holland) zullen hun handtekening zetten."
Bron : Distrifood.nl 2-2-2010

Dat wordt poetsen dames en heren ! Ga alvast maar oefenen op de diepvriesdeuren (alleen de buitenkant!!) en thuis op de ramen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

ze zijn gek.. kom al zwaar uren tekort en dan ook nog die ramen, hoop dat ze zelf kunnen zemen van het kader!!!

Anoniem zei

Ik heb ze al ff maar je krijgt er uren bij om de ramen te doen, bij mij was niet gelijk t geval en werden ze dus ook niet gedaan want je kan jezelf nu eenmaal niet in tienen delen hé.
Er komt nu iemand bij die hoofdzakelijk de ramen gaan doen.
Het is niet alleen voor ons een nadeel maar ook voor de klanten en voor diegenen die erachter moeten vullen.
Plus ik kan de zwarte bakjes die onder de roosters zitten er niet meer uithalen om schoon te maken wat voorheen dus wel kon, dus dat is ook een nadeel en om ze schoon te maken terwijl ze erin zitten, ik kom er niet bij op deze manier dus daar hoop voor diegene die ze nog moeten krijgen dat ze daar beter over hebben nagedacht.

inkie zei

wij hebben in eindhoven ze ook al voor de koelingen zitten en wij krijgen er 7 uur in de week extra bij voor de ramen alleen wij hebben problemen als je onder de roosters van de koelingen wil schoon maken dit kan nu niet meer goed of je moet alle bodemplaten er uit gaan halen dus ben je er meer tijd mee kwijt om het goed schoon te maken we hadden de koelingen maar een grote beurt moeten geven voordat de ramen er in kwamen ik hoorde dit op een maaandagmiddag en woensdag stonden ze al in de winkel om de ramen te plaatsen denk er ook aan als de ramen open zijn en het is vlak bij de magazijndeuren je medecollega`s dit niet zien dit is al bij ons gebeurt waardoor de eerste raam al kapot is we hebben ze nu ongeveer een maand inkie km eindhoven

c0by zei

en de oude winkels, krijgen die ze ook ?

Theo zei

Ik denk dat in ieder geval alle AH WWM filialen ze krijgen. De vraag is alleen of ook alle franchisers meedoen.