vrijdag 25 december 2009

Niet-periodiek : deel 2

Via het SSC heb ik antwoord gekregen op het mysterie van de verdwenen gegevens van de niet-periodieke schoonmaakobjecten. Bij een aanpassing is er een onderdeeltje niet goed gegaan.
In januari 2010 wordt dit hersteld.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelukkig Nieuwjaar! Hallo Theo, Word de km-er ook in functiejaren ingedeeld? Of zijn wij alleen v/d cao afhankelijk qua loonsverhoging?

Theo zei

Hoi,

ook gelukkig nieuwjaar !

Voor zover ik weet zijn er geen functiejaren voor km-ers. Zelf heb ik het volledige aantal functiejaren opgebouwd als 'Verkoper' en heb het daarbij behorende salaris. Men spreekt dan van 'oud recht'. Het zou mooi zijn als in de toekomst aanvullende opleidingen (en een grotere verantwoordelijkheid) tot een hoger salaris zouden leiden voor km-ers.

Anoniem zei

Dat is wel jammer. Soms moeten we wel gevaarlijke klussen uitvoeren. Heel veel met kapot glas of scherpe dingen werken. Jammer dat je hierna niet word beloond want in schoonmaakcao krijg je na1 jr werkervaring 10 euro p.u. Vind dat we in die cao thuishoren qua loon. Km-er is de laagst betaald van AH. Ze doen er weinig aan om dit werk te stimuleren en medewerkers tevreden te houden. Want je blijft maar een schoonmaker..

Anoniem zei

jaa indd..

bij mijn oude werk had ik nu op de 13.45 gezeten.