donderdag 27 december 2007



De drukste dagen van het jaar zijn weer voorbij. De afgelopen week leverde een uitstekende omzet op, mede dankzij de inzet van het personeel. Het waren drukke dagen waarin hard gewerkt moest worden. Kerst heb je gewoon nodig om bij te komen van al die drukte. Na het dagelijkse schema van ons werk helpt ook het Kwaliteitsteam mee om de schappen zo snel mogelijk weer gevuld te krijgen. Dankzij Replenishment gaat dat echter een stuk minder chaotisch dan vroeger. Vanochtend ben ik begonnen met het verwijderen van de kerstversiering. Door sommige klanten werd dit betreurd omdat ze de kerstsfeer nog wel even vast wilden houden. "Hamsters for president" voor de komende weken.

Na de kerstversiering kon ik de koffieplas verwijderen. Tijdens het schoonmaakprogramma van de koffiemachine onstond er een enorme plas koffie en heet water naast het meubel. De afvoer zat verstopt ! Stekker eruit en kraan dicht gedraaid en direct aan de slag om de overlast te beperken. Alles met het handje gedaan want de schrobmachine vertoont kuren, net als de afvoer in de kantine en bij de Deli. En de lift die ermee ophield. Je hebt zo van die dagen dat alles tegenwerkt. Toch lekker gewerkt hoor. De losse eindjes van de feestdagen weer aan elkaar geknoopt zodat we morgen weer volgens schema kunnen gaan werken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hey theo,
misschien leuk voor de v0lgende keer, voor ene poll.
ben wel benieuw of er veel winkels zijn die blauw zijn met johnson diversion..
ben nu zelf blauw sinds ik deze functie doe maar ben wel eens benieuwd.
groetjes c0by 1359

Anoniem zei

je vraagt of er nog winkels zijn die blauw zijn bij johnson diversion...ik ben kwaliteitsmedewerker in 1520, onze winkel is een miro-winkel geweest dus heel groot. De laatste controle van johnson diversion hadden we 89,3%, daar zijn we heel trots op!