zaterdag 2 oktober 2010

Wijzigingen periodieke werkzaamheden

Er zijn onlangs wat toevoegingen en wijzigingen gedaan in de lijst met periodieke werkzaamheden. Sommige onderdelen van de verschillende winkels stonden bv. niet vermeld of zijn nieuw, zoals de milieustraat in de AH Large.
De onderdelen zijn :
657 HG schoonm XL      
841 Sorbo/kleinv XL
459 grtvrp rijst XL
Basis NNL XL
750 textiel
736 kantoor
570 beenmode
Melk planken presentatie
116 vegetarisch XL
Koelingdeuren
Afvalbak Ndrlnd Schoon
Afdekglas diepvries
Koeldeuren boter
Koeldeuren vegetarisch
koeldeuren salades
146 droge worst ongekoeld
152 vleeswaren
145 deli-kaas ongekoeld
154 grill
Melkplanken presentatie (DNAH)
Entree impuls (Large)
Wijnthema (Large)
Wijn dozen (Large)
Sociaal Hard (Large)
NF box (Large)
Warmhoudmeubel deli
Kassa impuls (Large)
... en het onderdeel 'Koken met....' bestaat niet meer en is dus verwijderd.

Kijk wat er voor jouw winkel van toepassing is en vink dit aan (of laat dit aanvinken door SM/ASM) in de periodieke werkzaamheden en vul de periodiciteit/dag/week in. zodoende wordt het voor jou en je leidinggevende inzichtelijk wat precies je werkzaamheden zijn.  




  

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ja leuk al die extra dingen maar als je er geen uren bijkrijgt dan wordt het zweten. Ik weet nu al bijna niet waar ik het moet zoeken. Met al die schoonmaaktaken. Ben soms wel een hele dag bezig op zuivel. Met van die lekkere roosters waar alles doorlekt en tussen komt. Kunnen ze daar niet een lade in maken of zo. eruithalen schoonmaken en terug erin. Veel beter toch?
hans 1568 Utrecht

Theo zei

Hoi Hans,
het is niet zo dat je nu in enen er een pakket taken bijkrijgt. Je zit in een bestaand filiaal dus deed je de groepen die voor jou van toepassing zijn al (of niet en had het wel gemoeten). Voor een nieuwe AH Large (woensdag opent er 1 in Maarssenbroek) zijn nieuwe groepen gewoon aan het uren budget toegevoegd. Net zoals je meer uren krijgt als er glazen deuren geplaatst worden.
Voor de zuivel (en andere koelingen) hebben wij van oplegplaten rechthoeken geknipt die tussen de staanders op de isolatie liggen. Als er nu iets door het rooster lekt hoeven we hoofdzakelijk alleen de oplegplaat schoon te maken. Scheelt een hoop narigheid. In nieuwe AH's gebruiken ze overigens roosterstukken van 1 meter lang, veeeel gemakkelijker dan de 3 meter lange roosters die wij hebben. Die lange werken niet zo lekker met die glazen deuren ervoor.

Anoniem zei

He Theo ,mooie kar !!!!! Heb niet meer en wat duidelijkere foto's of groter ben wel benieuwd .

Hans zei

Ook ik zou graag een iets duidelijkere foto zien van de nieuwe werkwagen. Zijn beide zijden gelijk of zit er aan de linkerzijde een houder voor het een of ander?
Alvast bedankt.

Theo zei

Ik heb ergens foto's van de wagen maar als ik ze niet kan vinden maak ik er donderdag a.s. foto's van. Het was bij ons een pilot en hij is in deze vorm aan het assortiment toegevoegd. Hij wordt bestelbaar maar het is niet de bedoeling dat iedereen nu direct gaat bestellen. Loopt een beetje in de papieren dan.

Anoniem zei

Wat NOU,BESTELBAAR????????
Bestellen die wonderwagen!!!!!!Zelfs bezemstelen van hout zijn bestelbaar.........maar als je ze besteld?????? Precies ...krijg je ze niet of zijn ze niet leverbaar want ze worden er gewoon afgehaald!!!!!

Dus Gewoon bestellen die kar!!