woensdag 29 september 2010

Vernieuwde versie HACCP-digitaal

Binnen komt er een nieuwe versie beschikbaar van haccp-digitaal. Hierin zijn wat verbeteringen aangebracht en worden toepassingen die door systeemfoutjes onbruikbaar zijn geworden weer actief gemaakt.

3 opmerkingen:

Hans zei

Hopelijk reageert het programma dan iets sneller als nu het geval is. Tevens hoop ik dat het verplaatsen van nieuwe meetpunten ook sneller gaat. Je bent nu zo'n 1,5 uur bezig om een nieuw meetpunt halverwege de lijst in te voegen.

Nog even een ander vraagje...
Heel leuk dat Johnson alle schoonmaakspullen heeft omgewisseld, echter de materialen zoals de vlakmoppen en stelen zijn tijdelijk niet leverbaar. Het opvul rubbertje voor in de mop-pers is zelfs helemaal niet bestelbaar (niet in momo, en niet in tib). Volgens Diversey moeten we daarvoor bij het hoofdkantoor zijn.
Mijn vraag luidt alsvolgt: Hoeveel materialen hebben jullie van Diversey ontvangen?

Theo zei

Wij hebben 2 stelen, een aantal vlakmoppen en 3 opvulkussentjes ontvangen. Bij de pilot van de werkwagen hadden wij ook al een vlakmop. De kussentjes bleken nodig omdat de mop anders bij het uitwringen te nat bleef (te weinig volume en dus druk op de mop).

De temp.lijst is ook aangepast. Je kunt bv. de hele lijst in 1 keer wissen. Bij mijn werk voor pre-openingsteams moest ik soms lijsten van 100 meetpunten verwijderen. Daar was ik vaak vele ellendig lange uren mee bezig. Volgende week (45) is de nieuwe haccp-digitaal actief !

Hans zei

Hallo Theo,

Wij hebben ook 2 stelen, een set van 5 vlakmoppen en een vlakmophouder ontvangen. Hierbij ontvingen we 1 opvulkussentje...
Wij zijn dan nog net geen XL, slechts voor de helft, maar je hebt toch zeker per winkel meerdere kussentjes nodig. Hopelijk worden deze snel bestelbaar. En dan niet net als de vlakmoppen gelijk TUS... De vlakmoppen mogen niet met de centrale was mee, en moeten gewoon weggegooid worden na gebruik. Na 3 weken werken met 5 vlakmoppen wordt het nu dan toch een klein probleem als de moppen niet leverbaar zijn. Net als de stelen overigens.