dinsdag 13 april 2010

Klankborddag 2010

Helaas kan ik er dit keer niet bij zijn maar dat betekent in ieder geval een plekje meer voor anderen : de klankborddag van de OR.
Je zult het vast wel gelezen hebben in de Aha, woensdag 19 mei is er weer een klankborddag voor medewerkers Verkoop, Verkoopklaar, Cassieres en Kwaliteitsmedewerkers. Een uitgelezen mogelijkheid om te ontdekken wat er allemaal speelt binnen jouw vakgebied en op de winkelvloer. Zowel positief als negatief.
's Morgens vindt er onderling discussie plaats naar aanleiding van bepaalde thema's en zaken die jij of je collega's aandragen en 's middags worden de belangrijkste onderwerpen besproken door jou en je collega's met 2 leden van de AH-organisatie. (Vorige keer Cees van Vliet, dir. Winkelorganisatie, en Gerrit Oostendorp, dir. P&O) Elke keer weer is het boeiend, informatief en verhelderend en vooral leuk om kennis te maken met collega's uit het land en hun standpunten.
Deze keer is de klankborddag in het DC in Tilburg en dus makkelijker bereikbaar voor de collega's uit het zuiden. Geef je op via de mail : ondernemingsraad-ah@ah.nl .
Gewoon doen !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He Theo, ideetje?????
Probeer je blog op ah-plaza te publiceren voor alle kwm medewerkers.Misschien wordt er dan ook door hk meer idee aan gegeven

Theo zei

Een jaar (?) geleden is dat al eens ter sprake gekomen, nooit meer iets van gehoord, en in een interview voor de Deze Week het blog vermeld maar niet door de censuur heen gekomen. Ik heb onlangs nog geopperd om een forum voor KM-ers op Plaza te zetten (de Commercieel Medewerkers hebben er ook een op winkelweb). Als 'Innovation Friend' heb ik tijdens een digitale brainstormsessie dat al eens vermeld. In wk 16 gaat ons filiaal over op Plaza en dan gaan wij eens op ontdekkingstocht. Er zullen wel veel 'hindernissen' in zitten.

Remco Opdenkamp zei

Hoi Theo,

ik ben er dit jaar helaas ook niet bij vanwege een welverdiende vakantie :)

AH Plaza is bij ons deze week live gegaan en het ziet er goed uit man!

Groetjes, Remco (AH 1561, Peppelweg, Rotterdam).