donderdag 8 januari 2009

Filmpje !

Heb je hem al gezien ? Het filmpje over de Albert Heijn Kwaliteitsmedewerker, met in de hoofdrol Theo, the one and only ! Je kunt het filmpje hier zien of gewoon naar ah.nl/werk gaan. Kijk ook even naar mijn collega Arianne of een van de andere functies in de winkel.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

heey theo.

leuk man dat filmpje,
nou zie ik dat jij op je kar zo'n ding heb hangen waar je je bezem op vast kan klikken.

ben daar denk al een jaar naar op zoek maar nooit echt verder gaan zoeken,, dus mijn vraag hoe heet die want dan kan ik m ook even bestellen

groetjes coby 1359

Anoniem zei

heey Theo
Kei mooi filmpje.
Ziet er echt goed uit.
Fijn te zien dat je je werk ook met plezier doet.

gr willy

Theo zei

Dat ding, we zullen het maar de bezemklem noemen, zat al op het karretje bij aflevering (juli'08) en onlangs een tweede karretje gekregen en daar zat het ook op. Het staat niet in het TIB boek. Misschien dat je het via het SSC aan Winkelorganisatie Support VK kunt vragen of anders rechtstreeks aan Johnson Diversey, telefoonnummer in de telefoonlijst op Winkelweb.

Voor het filmpje hebben ze 3 uur achter mij aan gelopen en die pot doperwten hebben ze met opzet op de grond gesmeten om te kijken hoe ik er 'in actie' uit zou zien.

Theo

Anoniem zei

Hoi Theo,

Ze hebben een leuk filmpje van je gemaakt. Bevalt het een betje in Muiden. ik zag op je site dat de verbouwing in Bussum 2 jaar is uitgesteld? Te triest voor woorden.
Veel succes.

Zwarte groeten uit het Woud.

Hendrik

Theo zei

Hoi Hendrik,

you've got mail.

Groeten van Theo