zaterdag 3 juli 2010

Werkwagen : wensen ?

De huidige werkwagen gaat al weer een tijdje mee. Automodellen passen hun modellen ook aan aan de huidige of toekomstige eisen en met voortschrijdend inzicht blijken sommige dingen voor verbetering vatbaar.
Wat zou jij veranderd, verbeterd of toegevoegd willen zien aan de werkwagen van de Kwaliteitsmedewerker ? Heb je ideeen, laat het weten ! 

6 opmerkingen:

Anoniem zei

nou het lijkt mij wel handig dat de dweil kar er op past hoef je maar 1 keer te lopen ik bedoel net zo n kar als waar ze in ziekenhuizen mee lopen

Bart zei

Eventueel een aparte ruimte voor een torx rol? Bij ons word de rol nogal snel geplet of nat waardoor ik soms bijna nieuwe rollen weg moet gooien of rollen alleen nog maar van buitenaf af kan rollen. Ook vind ik het jammer dat de onderste plaat veel hoekjes heeft. Dit kost extra tijd als je de kar schoonmaakt terwijl dit bij ons een vaak terugkerende bezigheid is. Vooral gemorste kattenbak vulling en dat soort dingen vind ik lastig.

Theo zei

Ik ben op het ogenblik een nieuwe werkwagen van Diversey aan het testen. De oude werkwagen is van een andere leverancier. Een mopgedeelte zit op het standaardmodel. Ook had ik verzocht om een houder voor de torkrol. Deze is niet origineel bij het basismodel en rolt juist de buitenkant af (dus geen prop papier maar vouwbaar als een doekje). Een opklapbaar platformpje voor de stofzuiger is ook een optie maar behoort niet tot de basis, zou voor kleinere winkels ook niet praktisch zijn. De wagen is iets langer en breder.
Volgende week hebben we een tussentijdse evaluatie. Laat eventuele wensen nog even weten. En nee, de laptop is wel mogelijk maar doen we niet. Echt waar !

Anoniem zei

er is toch helemaal niks mis met de bestaande wagen

Theo zei

Voor jou misschien niet maar voor een ander misschien wel. Zoveel mensen zoveel wensen.
AH heeft een aanbesteding gedaan voor alle hulpmiddelen en Diversey is de opdracht gegund. De oude kar is niet van Diversey zelf dus vandaar ook de vervanging. Het is overigens nog niet bekend of dat in enen gaat, of in delen, of bij opening van bv. DNAH winkels. We zullen zien.
Ik heb nu vakantie. Na de vakantie zal ik een foto van de wagen plaatsen.

Hans zei

Ik ben zelf bijna 2 meter lang. De wagen is voor lange mensen eigenlijk net te laag. Dit is ook het geval bij de mopkarren die we gebruiken. Wij gebruiken overigens geen duwstang aan de mopkar. Daar hebben we de mop toch voor?