tag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post8080050814853499758..comments2023-04-17T15:03:49.756+02:00Comments on Tijd voor kwaliteit: AH BrasschaatTheohttp://www.blogger.com/profile/15804740062184471837noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-2266290261118316892011-05-14T17:52:20.424+02:002011-05-14T17:52:20.424+02:00Hier opnieuw de verdwenen reactie van Ferdinand de...Hier opnieuw de verdwenen reactie van Ferdinand de la Soie :<br /><br />Leuk om eens een recensie van een AH-professional te lezen. Neen, de Belgen zijn niet geduldiger, maar klantgerichte acties zoals "3 in een rij, kassa erbij" zijn hier gewoon onbekend. De Belg is *niet* aan service gewend. Deze al gelezen ? http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GTT37LRJT De verslaggever viel gewoonweg compleet om van verbazing, dat een winkel zich ook daadwerkelijk aan zijn belofte houdt om geld terug te geven. Ik ben ook heel benieuwd hoe het deze franchise met Quality vergaat. Kan AH de franchiser de hoge kwaliteitsstandaard aanleren ? Zal AH de Belgische verslonsing accepteren ? Dat laatste is een groot risico, want er komen ook Nederlanders in Brasschaat. Zal de Belg eigenlijk de service wel waarderen of de servicegerichtheid grandioos misbruiken (zie het artikel) ?Theohttps://www.blogger.com/profile/15804740062184471837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-84813400391418929382011-05-12T19:52:10.920+02:002011-05-12T19:52:10.920+02:00Leuk om eens een recensie van een AH-professional ...Leuk om eens een recensie van een AH-professional te lezen. Neen, de Belgen zijn niet geduldiger, maar klantgerichte acties zoals "3 in een rij, kassa erbij" zijn hier gewoon onbekend. De Belg is *niet* aan service gewend. Deze al gelezen ? http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GTT37LRJT De verslaggever viel gewoonweg compleet om van verbazing, dat een winkel zich ook daadwerkelijk aan zijn belofte <b>houdt</b> om geld terug te geven. Ik ben ook heel benieuwd hoe het deze franchise met Quality vergaat. Kan AH de franchiser de hoge kwaliteitsstandaard aanleren ? Zal AH de Belgische verslonsing accepteren ? Dat laatste is een groot risico, want er komen ook Nederlanders in Brasschaat. Zal de Belg eigenlijk de service wel waarderen of de servicegerichtheid grandioos misbruiken (zie het artikel) ?Ferdinand De La Soienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-43541525082411602302011-04-03T16:52:29.404+02:002011-04-03T16:52:29.404+02:00Hoi Hans,
dat is inderdaad de oplossing die het HK...Hoi Hans,<br />dat is inderdaad de oplossing die het HK ook had kunnen bedenken.<br /><br />Ik zou nog wel een plastic plaat op de bodemplaat leggen. Die kan gewoon onder de hete kraan.Theohttps://www.blogger.com/profile/15804740062184471837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-21174054856004502812011-04-03T13:58:59.847+02:002011-04-03T13:58:59.847+02:00Hallo,
even om op die nieuwe worp aardappelen te...Hallo, <br /><br />even om op die nieuwe worp aardappelen terug te komen. Ik heb eigenhandig met toestemming van de Sm de worp aangepast door onderin waar normaal de zuurkool ligt een draadmand te hangen die net boven de bodemplaat ligt.zo kan de lekkage gewoon naar de bodemplaat lekken en is het makkelijker schoonmaken.<br /><br />Hans km 1568Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-56356902663223219602011-03-29T19:50:45.163+02:002011-03-29T19:50:45.163+02:00Als ze van de bovenste plank (7 hoog) naar beneden...Als ze van de bovenste plank (7 hoog) naar beneden vallen op de roosters is het anders ook geen pretje hoor.. ;)Desireenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-28843443824933734872011-03-29T06:36:06.792+02:002011-03-29T06:36:06.792+02:00Meerdere disciplines zijn bij de ontwikkeling betr...Meerdere disciplines zijn bij de ontwikkeling betrokken. Voor ons zou dat Winkelorganisatie > Verkoopklaar > Kwaliteit moeten zijn maar blijkbaar is dat niet zo of heeft hun mening/inzicht geen doorslaggevende betekenis. Er zijn meerdere voorbeelden te bedenken van minder geslaagde oplossingen. Wat dacht je van de ES slagroom 250ml ? Bij ons staat deze op de naar voren stekende bodemplaat in de koeling. Je mag maar 1 keer raden wat er gebeurt als er iets bovenop valt !?Theohttps://www.blogger.com/profile/15804740062184471837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-44063106629608908722011-03-28T21:32:09.881+02:002011-03-28T21:32:09.881+02:00He Theo,
Mooie toko in belgie,maar effewat anders....He Theo,<br />Mooie toko in belgie,maar effewat anders.Nieuwe worpen vanaf week 13,maar vraag toch me zelf wat af.<br />Wie verzint in principe die ontwerpen????? Op het gebied van hygiene is dit vaak onlogisch!Voorbeeld op de groenteafdeling,uien gestort in draadmanden,daaronder de zuurkool en daaronder de winterpenen!!!!!.Uien veel schillen resten vallen naarbeneden op de zuurkool ook deze geven vaak lekke verpakkingen die nu dus lekken op de penen en de rest.Dit veroorzaakt veel extra werk maar vooral niet te vergeten het vieze <br />voor ONZE klant die frisheid en hygiene gewend is! Vraag ons af of deze worpen door mensen uit de praktijk gemaakt zijn,......lijkt mij niet dus!Dit gebeurt dus ook metde bietjes.Wij vinden dat er over nagedacht is.Is dit ook herkenbaar bij anderen?<br /><br />Gr RuudRuudnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-59538074236136596592011-03-24T06:18:37.398+01:002011-03-24T06:18:37.398+01:00Het is natuurlijk een franchiser en ook in NL zit ...Het is natuurlijk een franchiser en ook in NL zit er verschil tussen een franchiser en een WWM. Je kunt je mensen daar inzetten waar je zelf denkt dat ze nodig zijn. Ik heb gehoord dat Belgische supermarkten 'minder netjes' zijn dan Nederlandse en er is nog geen Kwaliteitsmedewerker in Brasschaat maar de klant zal het dan niet opvallen. Voor AH natuurlijk wel een uitgelezen kans om voor Belgie een nieuwe norm weg te zetten.Theohttps://www.blogger.com/profile/15804740062184471837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5917018567412021686.post-17950862177364945102011-03-23T21:52:17.772+01:002011-03-23T21:52:17.772+01:00ben benieuwd of de belskes ook met die zelfde werk...ben benieuwd of de belskes ook met die zelfde werkdruk kunnen werken zoals bij ons in nederland.<br />Daar schuilt (denk ik ) het grootste verschilwillynoreply@blogger.com