dinsdag 19 juli 2011

Afscheid

Vandaag was even mijn laatste werkdag. Drie- en een halve week vakantie, na een hektisch halfjaar ben ik daar wel even aan toe.
Helaas was dit voor mij ook de laatste werkdag samen met mijn collega Linda Donkel. Zij kreeg geen vast contract na drie jaar uitstekend werken en heeft een aantal maanden geleden besloten om voor zichzelf te beginnen. Zij gaat een winkel openen in Hilversum waar zij allerlei Britse dingen gaat verkopen : "Linda's Little Britain". Linda is namelijk van Schotse afkomst.
Aangezien ik zelf een enorme fan ben van Schotland, ik ben er al vele malen geweest, houden we uiteraard contact en zal ik zelfs lezingen over Schotland en bergwandelen in de Schotse Hooglanden in het bijzonder in haar winkel gaan houden.
Ik wens Linda heel veel succes met deze nieuwe stap in haar leven !



 

zaterdag 16 juli 2011

Gefeliciteerd !

Ja hoor, ze zijn er nog. De mensen die nog over 'vroegah' kunnen vertellen.
Mevr.A.R.Kromosemito, AH1037 Rijswijk, begon 25 jaar geleden bij Albert Heijn en toen de melk nog met paard en wagen werd gebracht in 1971, de mode van toen is de voorloper van de huidige retro-trend, is mevr.W.T.M. van Rijsingen begonnen. Zou dat ook in filiaal AH 1394 te Eindhoven geweest zijn ? Keigaaf !