woensdag 29 september 2010

Week van de Veligheid

Op Plaza staat een enquete voor de medewerkers met een aantal vragen over je beleving van de (on)veiligheid in en rondom je winkel. Vul hem in.  

Vernieuwde versie HACCP-digitaal

Binnen komt er een nieuwe versie beschikbaar van haccp-digitaal. Hierin zijn wat verbeteringen aangebracht en worden toepassingen die door systeemfoutjes onbruikbaar zijn geworden weer actief gemaakt.

maandag 27 september 2010

Gefeliciteerd !

Deze keer twee Kwaliteitsmedewerkers met een 25-jarig jubileum.
Dhr.M.M.L.Jorissen, AH 1536 te Sittard, is op 6 oktober 25 jaar bij Appie en op 15 oktober is het de beurt voor dhr.A.Toornman van AH 1461 te Amsterdam. Allebei gefeliciteerd.

Weliswaar geen Kwaliteitsmedewerker maar hoofd Kwaliteit en Product Duurzaamheid en 25 jaar in dienst is mevr. Simone Hertzberger. Wie een aantal jaren geleden de Kwaliteitsdagen met het onderwerp 'de koelketen' hebben meegemaakt zullen zich haar wellicht herinneren als zeer begenadigd spreker. Ook u gefeliciteerd !

donderdag 23 september 2010

Slang in de supermarkt !

Het Belgische Colruyt doet een test om de wachttijden bij de kassa in te korten. Voor de kassa's moet de klant plaats nemen in een rij die a la De Efteling naar een punt toe slingert. De voorste klant wordt door een vrije cassiere verzocht om bij haar of hem af te rekenen. De supermarkt doet dit o.a. om het gevoel van 'in de verkeerde rij te staan' te voorkomen.
Hoe vervelend het ook is om een langzame rij te hebben, je zal zien dat de kortste rij het langzaamst is door een probleem bij/met de kassa, ik vind het toch altijd weer een sport en een uitdaging om als klant de beste optie te nemen. En ook ik kleun weleens mis.