woensdag 22 oktober 2008

Valse start

Vorige week maandag zou ik beginnen in mijn nieuwe filiaal, de AH XL 1855 in Muiden. Ik had last van mijn rug en gedurende de ochtend werd het zo problematisch dat het werken niet meer ging. 's Middags ben ik naar de huisarts gegaan en het oordeel luidde "spit". Moet ik ook maar niet gaan waterfietsen met mijn dochtertje. De rest van de week heb ik kalm aan gedaan en afgelopen maandag ben ik weer begonnen. De rug was nog stijf maar gelukkig veel minder pijnlijk.
Gedurende mijn afwezigheid de afgelopen twee maanden is de winkel iets minder schoon geworden, te weinig Kwaliteitsuren ga je langzaam maar zeker terug zien, maar ontevreden ben ik zeker niet. Nu is het zaak om te zorgen voor het structureel bijhouden van alle onderdelen.

zaterdag 11 oktober 2008

Herfst



Het is weer herfst. Dit weekend hebben we nog mooi nazomerweer en denk je er waarschijnschijnlijk niet aan, maar......over 8 weken is die oude man weer vertrokken naar Spanje en staat de drukste tijd van het jaar voor onze neus. Nog 8 weekjes dus om je zaken voor elkaar te krijgen als Kwaliteitsmedewerker want de laatste weken van het jaar zijn hectisch.

Maak met het team een overzicht waar nog knelpunten zijn in je winkel en maak een planning om ze de komende 8 weken aan te pakken. Bestel je materialen op tijd en zorg er voor dat je de laatste 3 weken van het jaar je aandacht kunt richten op klant en winkel.